Μείωση κόστους Συσκευασίας

Μείωση κόστους Συσκευασίας

Μείωση κόστους Συσκευασίας.

Έως τώρα η συσκευασία αποτελούσε ένα μη μετρήσιμο κόστος για τις βιομηχανίες και τις παραγωγικές μονάδες όπως επίσης και ο μηχανολογικός εξοπλισμός σαν πάγιο, θεωρούνταν ως ένα πλεονέκτημα παρά ως ένα ακόμα βάρος στη δανειοδότηση της εταιρείας.

Τα τελευταία 3 χρόνια η εταιρεία μας έχει επιτυχει μείωση κόστους συσκευασίας σε πολλές βιομηχανίες εως και  50%. Βασικοί άξονες της πολιτικής που ακολουθούμε είναι:

  1. Νέας τεχνολογίας προιόντα οίκων εξωτερικού (MIMA/MANULI)
  2. Κορυφαίες μηχανές συσκευασίας όπως PKG, SMIPACK, STRAPEX,ITALDIBIPACK
  3. Άρτια τεχνικό τμήμα πωλήσεων το οποίο προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται για την μείωση του κόστους είναι οι εξής:

  1. Συμβόλαιο χρησιδανείου για τις μηχανές συσκευασίας
  2. Συμβόλαιο αντικατάστασης των παλιών μηχανών συσκευασίας με καινούργιες σε προνομιακές τιμές
  3. Σημαντικη μείωση κόστους έως και 50% με ταυτόχρονη αύξηση της στιβαρότητας και της εν γένει συσκευασίας της παλέτας.(αντιολισθητικές ιδιότητες έτσι ώστε κατα την εκφόρτωση να μην σκίζετε το film, ενισχυμένες άκρες για να μην κόβετε το film ακόμα και αν έχει δημιουργηθεί τρύπα στην επιφάνεια, blown τεχνολογίας για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων και νέων μηχανών που αντιπροσωπεύουν.)
  4. Εγγυημένα προιόντα με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές έτσι ώστε το κόστος να μην αλλάζει και ο πελάτης να μπορεί να προυπολογίσει το budget.

Το τμήμα πωλήσεων μας αποτελείται απο μηχανικούς(μηχανολόγους και χημικούς) και είναι στη διάθεση σας να πραγματοποιήσει μελέτες μείωσης κόστους και να προτείνει αλλαγές μηχανών με τους προαναφερόμενους τρόπους χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για μια πλήρη ενημέρωση.

Share this post


Privacy Policy Settings

English